onsdag den 26. maj 2010

Gaveleg

Er der virkelig ikke nogen der vil være med i min gaveleg??
Er alle mættet af at sende gaver rundt til hinanden??
Hmm..

tirsdag den 25. maj 2010

glemte lige elefanten

Glemte lige at vise det sidste nye elefant!Er helt vild med de hæklede øjne. Synes det giver det mere sjæl. Elefanten var til en fra min klasse der skulle bruge den til barnedåbs gave.


Nu er det vidst tid til jeg for sat gavelegen igang. Fik jo de skønne ugler at Lone for snart længe side, men alting tager lidt længere tid her hjemme lige i tiden.
Jeg har set rundt i blogland at der er kommet nye regler og dem synes jeg egentligt bedst om. Jeg ved godt nok ikke om det er okey at lave om på det nu, men det gør jeg altså. For at det skal være mest fair, så skal Lone have en gave af mig, da jeg jo har fået en af hende.
Så hvis der er nogle der vil være med, så skynd jer og skriv. De første 2 der skriver sig på, skal sende mig en gave og så sender jeg en retur :O)
Håber nogle har lyst til at være med.


Nu vil jeg rydder op og gøre klar til Zumba aften med Å og M!!

Dejlige ting!


Efter en tur på uldfestivalen i Saltum, hyggede Åse og jeg med garn midt i et rod af krea og lektier. Jeg fik hæklet et armbånd og Åse gik i gang med at strikke en vest til mig i den skønne skønne petroliumsblå! Glæder mig til at se resultat og glæder mig endnu mere over at have så dejlige veninder omkring mig. ( Hende her møder også op og hjælper med rengøring)




Se lige hvad min søde svigermor Line kom forbi med. En picnic kurv med et lille kort, med ønsket om at vi skal tage på tur i det grønne og nyde livet!!
Det er da dejligt! :O)

ET meget forsinket tak

Et meget forsinket men stort TAK skal lyde.
Først til Lykke for det skønne tapet
Så til Lone for de fine ugler jeg vandt i hendes gaveleg
og til sidst men ikke mindst til unikarina, her vandt jeg også en gave leg og hun var så sød at sende lidt papir med da hun havde set min efterlysning.
TAK :O)