søndag den 31. januar 2010

Ugler!


Nu er der jo rigtig mange ugler her i blogland, så jeg kom til at tænke på hvor mange jeg mon egentligt er ved at have samlet sammen. Så her er hvad jeg kunne finde i mit hjem.
Pynte-ugler, en pip-i-røv ugle, taske-ugler, wall stickers-ugler, ugle-øreringe, knap-ugler som nu er øreringe, strømpe-ugler, og ugler på stof.
Jeg er godt tilfreds med min ugle samling, men den må gerne vokse. :O)

12 kommentarer:

 1. sikke en lækker samling du har dig :)

  SvarSlet
 2. tak. Det er lidt sjovt som minder også pibler frem når man laver sådan et billede. Mange af uglerne har jeg fået i gave af en veninde og min lillesøster. :O)

  SvarSlet
 3. uha...

  Jeg vil så gerne ha den ugle med lys i. Gerne i hvid... Den er da så sød... Anna hvor stor er den? Kan du huske hvad de koster?

  Lone

  SvarSlet
 4. hej Lone.
  Den er ca. 15 cm høj og den findes kun i denne meget meget lyse lyseblå og en lys gul. Det kostede vist kun 40 kr, hvis jeg husker rigtigt. Købte den i efteråret da jeg havde været til eksamen og vil belønne mig selv lidt, så husker det ikke så tydeligt. :O) og mener at den er købt her: Mandrup-Poulsen Tapeter, Sankelmarksgade i aalborg. En fin lille butik.
  Håber det kan hjælpe dig :O)

  SvarSlet
 5. Rigtig mange fine slags ugler du har:-)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse skønne ugler, som jo er symbol på klogskab... Du må være meget klog :)

  God dag til dig

  SvarSlet
 7. Elsker dine ugler - og jeg vil da også gerne bidrage med en ny til samlingen næste gang vi ses (kan også se én på billedet fra mig:)

  SvarSlet
 8. Ja, det er rigtigt. Faktisk er der tre fra dig. Jeg har endnu ikke fundet den helt perfekte plads til dem endnu. De skal nemlig ikke bare sidde hvor som helst :) Så har ugler fra begge mine søstre :O)

  SvarSlet
 9. Hold da op du har mange skønne ugler. Jeg er også helt vild med den lille ugle lysestage.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 10. Hei til deg som samler på ugler! Vil bare fortelle at vi har en morsom ugleutstilling på Lillesand By- og sjøfartsmuseum hele sommeren 2010. Den består av ca 1500 ugler, og har vært utrolig godt besøkt. Hvis du har anledning til å komme innom, så må du også avlegge meg et besøk på museumskontoret for en riktig uglesnakk!
  Beste hilsen Anne Sophie Høegh-Omdal

  SvarSlet
 11. Hej med dig. Jeg har rigtig mange uglefigurer. Er du interesseret i at købe dem til en pris vi aftaler? Så skriv endelig til mig på 29452670 eller siivaslim@hotmail.com
  Det er noget jeg fik af en gammel nabo engang for lang tid siden. Jeg bor på sjælland så du kan måske nøjes med billeder. Kh Melek

  SvarSlet
 12. Anna, is it possible to borrow your owl collection for a photo shoot? how do i get in touch with you. my number is 29787915 in Denmark.

  SvarSlet