lørdag den 21. maj 2011

Pusletasker

Jeg vandt jo desværre ikke den fede pusletaske hos Rappedikke, så jeg kom lige til at bruge lidt tid på at kigge rundt på nettet. En af mine favoritter er tasker, men jeg har faktisk ikke købt en ny taske i flere år snart og min hjemmegjort yndlings taske er ved at være slidt op. Så jeg har besluttet mig for at jeg skal have en lækker pusletaske og da juni måned byder på fødselsdag (og forhåbentlig færdig som pædagog) er det vel en oplagt mulighed at ønske sig en eller et tilskud der til. For dem jeg har forelsket mig i koster desværre en smule mere end mit eget budget kan klare. Men her er de tre jeg er vilde med pt.

 
Billederne er lånt her:

2 kommentarer:

  1. den er mega fed den i midten :) Men de ser altså også dyre ud! Men det er jo heller ikke ukendt at det ikke er gratis at få en baby!

    SvarSlet
  2. Den i midten koster 800 kr, så jo, den er lidt dyr, men super super lækker :) Og nej, det er vidst en dyr omgang, vi har dog indtil vider arvet og fået en del og så er der gået sport i at finde ting på udsalg. Men vi mangler stadig lidt så vi ender nok med at betale fuld pris for noget af det :)

    SvarSlet