tirsdag den 16. august 2011

Jeg har mødt en blogger :)

I går stod jeg tidligt op (5.50) og kørte med min kæreste til Skive, hvor hans nye arbejdsplads er. Jeg skulle dog ikke med ham på arbejde, men havde en aftale med hende her. Jeg skulle købe hendes strækvikle og hun ville gerne bruge tid på at vejlede mig i hvordan den skal bruges, så jeg kan øve mg og være klar til at vikle babydrengen når han kommer ud. Det var en rigtig dejlig og inspirerende oplevelse og rigtig hyggeligt. Nu har jeg oprettet en bruger på slyngebarn.dk og skal helt sikkert have gang i symaskinen og sy en ringslynge og en mei tai. Det er da for smart :)
Samtidig er jeg nu også glad for at jeg kan sige at jeg da kender en (i hvertfald en smule) som bor nede omkring Skive, da vi skal flytte der ned i løbet af det næste år. Jeg håber at jeg kommer til at se Jeannett igen en gang :)

Og nu til noget helt andet. Jeg har helt glemt at skrive at jeg er så heldig at jeg har fået en af de pusletasker som jeg ønskede mig!! :o) Og det blev denne her:
Nu må jeg i gang! Dagen står på hygge-tur med svigermor, som vist nok indeholder frokost og babyshopping. Og senere en tur til jordemoderen. Jeg er meget spændt på om det er hoved eller numse jeg kan mærke øverst oppe:) Ha en dejlig dag!

3 kommentarer:

 1. Sikke en fin taske! Hvad er mærket?

  SvarSlet
 2. Det hedder Fairytale. Den er købt i Babysam.
  Jeg er også helt vild med den. Glæder mig til den skal i brug :)

  Linket er lige her:
  http://www.babysam.dk/fairytale-pusletaske-i-skind.aspx

  SvarSlet
 3. Og det var super hyggelig at have besøg af dig, jeg håber virkelig du kommer igang med at slynge for det er så skønt. Flytter du her op skal vi da helt sikke mødes igen, vi er faktisk nogle stykker som har planer om en kreaklub det var måske noget. Du siger bare til hvis du har spørgsmål så vil jeg prøve at hjælpe så godt jeg kan.

  SvarSlet