lørdag den 17. marts 2012

Pinligt og Undskyld!

Så er det vist på tide jeg for gjort noget ved min blog igen. Jeg ved godt jeg skulle have udtrukket en vinder for længe siden, men der er flere grund til det ikke er blevet til noget!! Men nu skal jeg nok få det ordnet og finde på en præmie! Tak til de 3 der havde lyst til at deltage!
 (selvom det da godt nok ikke er mange, hvad sker der lige, Nåh)

Vi er nu flyttet til Midtjylland og det er en ret stor omvæltning for mig. Carl nyder at sove ude og jeg er sikker på han bliver mægtig glad for ALT den plads vi nu har. Min mand ( Haha) nyder at have 10 min på arbejde og derfor være meget mere hjemme. Og det er også gode ting, men lige pludselig er det gået op for mig hvor meget jeg har brugt Aalborg og mine veninder de sidste måneder. Begge dele er heldigvis kun 1 time og 15 min væk, men skal lige vende mig til at være Hausfrau i en lille landsby. Mon ikke det kommer. Lige nu ønsker jeg mig nogle at være kreativ med, så hvis der bor en eller flere i Skive-Stoholm-Viborg området som ønsker det samme, så sig endelig til!! :)

2 kommentarer:

 1. En flytning væk fra alt det man kender er altid lidt svær. Jeg tog turen fra det nordjyske og heeeeelt til sønderjylland for over 6 år siden. :o)
  Selvfølgelig er der savn til min familie i vendsyssel og Ålborg. Men vil også sige, at vi kan finde ud af at nyde tiden sammen når vi så ser hinanden.
  Mine 7 niecer og nevøer elsker når moster/faster kommer hjem. Der er intet bedre end når de står klar hos de gamle til at overraske mig og give knus i lange baner når vi kommer hjem.
  Håber du kan finde nogle kreative tøser at hygge med. Mon ikke nok de kommer :o).

  og så er jeg sørme da nok lige glad for at jeg er 1 af de 3 der nåede din giveaway. *hihi*. overraskelsesgiveaways er jo SÅ hyggelige.

  Spændende hvad du finder på og hvem den heldige er ;o)

  SvarSlet
 2. Ja alting tager tid og blog er jo ikke livsnødvendig :0)
  Jeg flyttede selv fra Sydsjælland til Vestjylland for 4½ år siden. Jeg savner min familie og de 2 veninder der viste sig at være de eneste rigtige veninder. Men jeg har heldigvis også 2 tøser fra gartnerskolen i nærheden og 2 jeg er kommet i mødregruppe med. Det er dejligt! Jeg mangler også selv en kreaklub i nærhed af mig. Men jeg bor i Skjern.
  Det med få deltage i give Away kender jeg også mere end godt fra min egen blog... Der må åbenbart være mange derude der ikke kan lide store vinderchancer. ;0)

  SvarSlet