tirsdag den 13. juli 2010

gyngestol osv.Vi (nok mest mig) har længe manglet en gyngestol og i fredags da vi havde besøg af min svoger som havde indtaget 3'eren og kæresten og jeg var klemt ned i 2'eren, blev vi enige om at vi da nok begge manglede den. Han kunne jo ikke se filmen når jeg skulle sidde og hækle. Så igår da naboen og jeg var af sted på en af vores ikea-ture købte jeg en gyngestol. Min nye yndlings plads! Nu kan jeg vippe og hækle uden at sidde dårligt eller sidde i vejen. :O)

De 3 andre billeder viser de hækle projekter jeg er igang med, en blæksprutte og en kamel, og min hæklede garn-kurv. Den er hæklet af t-shirts jeg har klippet i strimmel og hæklet med en stor nål.Symaskinen står lidt stille lige nu, men i juni fik jeg syede en lækker hættetrøje. Synes dog at den mangler en anden farvesnor i hætten men kan ikke finde en i lilla, så hvis en eller anden ligger inde med et stykke der kunne passe bedre end den sorte vil jeg meget gerne købe eller bytte.

Bukserne er jeg ikke så gode venner med. Synes stoffet er rigtig skønt, men modellen passer rigtig dårligt. Har ellers købt et mønster i stof2000 for at det skulle være nemt, men det er som om de er for store det forkerte sted og underlig kort i linningen- det er jo ikke særlig ømt at de stopper næsten midt på bagen, selvom jeg har forlænget linningen en del. Så de har fået karantæne til en dag jeg er i humør til at slås med dem igen. Gode råd modtages gerne :)

I juni havde min veninde fødselsdag og hun ønskede sig noget hjemmesyet. Så hun fik denne lilla ugle og en gavekort til paradis is.Hun var helt vild med begge gaver. :O)


Håber alle nyder sommeren, nu vil jeg hækle lidt og nyde at jeg har ferie så praktikforberedelserne kan vente til senere eller imorgen. :O)

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det fantastisk hyggeligt ud... Sikke mange projekter du har gang i... Det ser spændende ud...

  Jeg elsker også hjemmelavede ting.. gerne hæklede ting ;o) Ser du, jeg er jo en udholdende person, som stadig venter i spænding på en hjemmelavet ting, if you know what I mean ;o)
  Ser frem til flere spændende indlæg på din blog..

  Har du kikket med på min for nyeligt?

  Lone

  SvarSlet
 2. Det er godt du er udholdende. Hehe.. Har ikke glemt det, lige pludselig en dag kommer det. Mit kommende praktiksted ligger lige ved siden af dit job, så mon ikke jeg kigger forbi en dag :O)

  SvarSlet
 3. Ej, nogle lækre farver til en kamel. Hvor har du opskriften fra?

  SvarSlet