lørdag den 25. december 2010

Mine julegaver#2


Af mine svigerforældre fik jeg bl.a en lilla hoptimist og en mummi kop. Er vildt glad for begge ting og kan mærke det er noget jeg må eje flere af :-) fik også en turkis hoptimist af min søster og niecer, men den skal desværre byttes da den er klistret til i lim.
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

 1. Jeg har også fået en hoptimist der havde mangler. fjederen sad ikke ordenlæig fast plus den manglede det grønne under foden. grr... så den skal også bare ud og byttes til en der duer. fik nemlig parret i rød, de er altså bare så fede. vil også super gerne eje en birdie i lilla. så den kommer nok på ønske sedlen til min fødselsdag.

  SvarSlet
 2. Ja, det er lidt ærgeligt når der er fejl i julegaverne! Den er også fed sådan en lilla birdie. Det må jeg helt sikkert også eje engang :)

  SvarSlet
 3. ja, det er i hver fald gode ønske-ideer synes jeg. synes tit jeg har svært ved at finde på hvad jeg skal ønske mig efterhånden.

  Ja det super ærgeligt. de er jo alligevel lidt halv peberet så synes da de skal være i orden. Jeg har fået to af de store, så håber bare de har en ny bumle jeg kan få...

  SvarSlet