tirsdag den 20. juli 2010

Ferie!

For mig er ferie lig med at lave lige hvad jeg lyster. Så sidste uge gik med at hækle på blæksprutten, ikea-tur x to, en hel dag i nattøj, massage, lave praktikdokument (mere en nødvendighed end lyst)besøge veninde i Skagen og grøn koncert  med min kæreste! Vi havde en slags "årsdag". Vi kyssede nemlig første gang for 6 år siden under DAD til grøn koncert i Aalborg. Denne gang gik vi dog hjem inden de spillede, men det var hyggeligt!!
Denne uge skal bruges som sidste, på hygge.. Jeg skal besøge en barndomsveninde, hygge med min lillesøster, besøge en anden veninde som jeg ikke har set i meget langtid og meget mere..
I går malede jeg denne lille kommode. Farven er ikke så god på billedet, men det er blevet en meget lys lilla, som hedder violet mint. Den mangler greb og hylderpapir i skufferne, før den er helt færdig.
Oven på ligger blæksprutten, lige nu er den blind, men mon ikke den snart for øjne :)
Håber alle nyder sommeren....

tirsdag den 13. juli 2010

hjælp!

Hvordan ser jeg hvor mange der har besøgt min blog??

Et lille tip

Jeg må lige dele min begejstring med jer. Købte i sidste uge en neglelak i Tiger til 10 eller
20 kr og tænkte at det nok var for billigt til at det ville holde længe, MEN se lige efter en uge og har kun et lag på.

Jeg er imponeret og må afsted efter andre farver. :O)

gyngestol osv.



Vi (nok mest mig) har længe manglet en gyngestol og i fredags da vi havde besøg af min svoger som havde indtaget 3'eren og kæresten og jeg var klemt ned i 2'eren, blev vi enige om at vi da nok begge manglede den. Han kunne jo ikke se filmen når jeg skulle sidde og hækle. Så igår da naboen og jeg var af sted på en af vores ikea-ture købte jeg en gyngestol. Min nye yndlings plads! Nu kan jeg vippe og hækle uden at sidde dårligt eller sidde i vejen. :O)

De 3 andre billeder viser de hækle projekter jeg er igang med, en blæksprutte og en kamel, og min hæklede garn-kurv. Den er hæklet af t-shirts jeg har klippet i strimmel og hæklet med en stor nål.



Symaskinen står lidt stille lige nu, men i juni fik jeg syede en lækker hættetrøje. Synes dog at den mangler en anden farvesnor i hætten men kan ikke finde en i lilla, så hvis en eller anden ligger inde med et stykke der kunne passe bedre end den sorte vil jeg meget gerne købe eller bytte.

Bukserne er jeg ikke så gode venner med. Synes stoffet er rigtig skønt, men modellen passer rigtig dårligt. Har ellers købt et mønster i stof2000 for at det skulle være nemt, men det er som om de er for store det forkerte sted og underlig kort i linningen- det er jo ikke særlig ømt at de stopper næsten midt på bagen, selvom jeg har forlænget linningen en del. Så de har fået karantæne til en dag jeg er i humør til at slås med dem igen. Gode råd modtages gerne :)

I juni havde min veninde fødselsdag og hun ønskede sig noget hjemmesyet. Så hun fik denne lilla ugle og en gavekort til paradis is.Hun var helt vild med begge gaver. :O)


Håber alle nyder sommeren, nu vil jeg hækle lidt og nyde at jeg har ferie så praktikforberedelserne kan vente til senere eller imorgen. :O)

lørdag den 3. juli 2010

En hyggelig sommerdag


Sol og varme
+
kører tur hjem til mor
+
naboer
+
niecer og søskende
+
mors pølsehorn
=
En hyggelig dag :O)

fredag den 2. juli 2010

Fødselsdag

Jeg havde fødselsdag i tirsdags og sikke en dejlig dag! Startede dagen med at blive vækket af sang af min skønne kæreste og fik 3 gaver! En WII! Så kom to af mine veninder til frokost og vi fik sludret og sludret. Eftermiddagen blev brugt sammen med min skønne veninde M hvor vi tog på shopping - og cafe tur. Om aften spiste vi kærestemiddag på Biersted Kro. Det lyder måske en smule bonderøvs agtig, men der er super hyggeligt og lækkert mad som er til at betale. Derefter kørte vi en tur til stranden, men det var en smule koldt så vi kørte hurtigt hjem igen, vi skulle jo også hjem og spille WII! En rigtig hyggelig fødselsdag uden stress. Ønsker mig sådan en til næste år. :)
Og som min kæreste sagde på vej hjem: " Vi to er Danmarks yngste ældste ægtepar"

Uglen ovenfor er den nyeste til min samling. Den har jeg fået i gave af Lotte og William.
En spare-ugle :)

PÅ søndag skal jeg fejre fødselsdag sammen med hele min familie hjemme hos min mor, så imorgen skal der bages boller og kage.

God sommerdag til alle!!


Ugle billedet er lånt fra www.kgdesign.se